Over ons.

Wij geloven dat met de juiste
mensen wonen het leven beter maakt.

Verhuizen naar een nieuwe plek en het op zoek gaan naar een kamer kan spannend zijn. Het betekent dat je binnenkort in een nieuw huis gaat wonen, met nieuwe mensen. Omdat je er opstaat en er maar bed gaat, met deze mensen, is het belangrijk dat je de kamer vindt die het beste bij je past. Omdat het onze overtuiging is dat iedereen een huis verdient waar hij of zij met plezier woont, streven wij ernaar om mensen in contact te brengen die echt bij elkaar passen. Omdat onze service gratis, intuïtief en eenvoudig te gebruiken is, wordt het vinden van huisgenoten een fluitje van een cent!

Nog 3 redenen waarom je ons leuk gaat vinden.

Wij vinden dat het zoeken naar huizen gratis moet zijn.

Wij begrijpen dat het geen gemakkelijke onderneming is om accommodaties in Nederland te vinden. Daarom maken wij dit proces zo gemakkelijk mogelijk. Dat is ook de reden waarom onze service gratis is en zal blijven.

Wij geloven dat huizen vallen of staan door de sfeer onder de huurders. Of je nu een feestbeest bent of een full-time gamer – of allebei. Het gaat erom dat je het fijn vindt om te wonen met de mensen in je huis. Dit is waar ons platform je mee helpt: het vinden van de beste huisgenoten voor jou.

Samen wonen moet een aangename ervaring zijn.

We horen je.

Het is ons doel om jouw leven te vereenvoudigen en te verbeteren. Daarom bieden wij volledige ondersteuning aan onze gebruikers, om het proces van het vinden van een kamer, huisgenoten, of huurders zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken. We hebben altijd een luisterend oor voor jouw vragen of suggesties. Praat gewoon met ons.

nl_NLDutch